top of page

A Lleida des de 1987

Get to know us

L'any 1987 Joe Comparetto va obrir l'acadèmia d'anglès English Study Centre a Lleida. Era un projecte petit però molt ambiciós fruit de la il·lusió i convenciment que promoure l'aprenentatge de la llengua Anglesa milloraria la vida de tots aquells que s'hi sumessin.

La bona feina, dedicació i sobretot la voluntat d'ensenyar un anglès rigorós i pràctic amb un guiatge personalitzat i entretingut, van fer que, en poc temps, esdevingués una acadèmia de referència a Lleida.

Ara amb més de 30 anys d'experiència i milers d'alumnes que han dipositat la confiança en nosaltres, seguim tenint molt clar quina és la nostra prioritat: oferir un ensenyament de qualitat, on es prioritza les necessitats i benestar del nostre alumnat.

 

A English Study Centre sabem que l'experiència, dedicació i veritable vocació del nostre equip docent són el millor actiu per aconseguir que aprenguis amb motivació sense defallir fins a aconseguir els teus objectius.

 

Confia en nosaltres. Volem ser la teva escola d'anglès

_DSC3483.jpg

THE FOUNDER

Joe Comparetto

Creix a la regió de Kent, al Regne Unit. Amb un sentiment de ciutadà del món, abans de complir els 30 anys viatja arreu, per treballar com a professor l'Anglès.

En arribar a Lleida, decideix arrelar-s'hi i començar una nova etapa, aportant el seu bagatge com a professor a la direcció de la que és una acadèmia de llengua anglesa de referència a la ciutat.

THE DIRECTOR

Francesco Comparetto

"El meu pare va fundar l'acadèmia fa més de trenta anys i jo en tinc trenta, per tant sempre ha format part de la meva vida. Ara ja farà deu anys que hi treballo.
M'encanta l'ensenyament de l'anglès. Les estones que faig de professor són, sens dubte, els millors moments del dia.

Sento no sols una gran responsabilitat, sinó també moltes ganes de continuar el somni que tenia el meu pare."

_francescocomparetto_fe337bc7.jpg
_DSC7794.jpg
_DSC6163.jpg

COMMUNITY 

Our team, Our family.

L’equip docent que formem part d’English Study Centre, estem qualificats i tenim un ampli domini de la llengua però,sobretot, la il·lusió i voluntat de voler ensenyar. 

La versatilitat del nostre equip docent el fa idoni per a poder donar resposta a qualsevol nivell i edat dels alumnes. 

bottom of page